Interval de antrenament de fitness pentru

Pentru a pierde in greutate, tensiune de oameni, care încearcă să-și printre ultimul timp tot mai mult și mai mult un adept de mare intensitate interval de formare (în limba engleză: de înaltă intensitate interval de formare (HIIT).

Intervalele ideal pentru arderea grasimilor

Mai multe cercetări arată că pierderea în greutate este mai eficientă decât monotone exerciții de aerobic. Popularitatea, de asemenea, din cauza lipsei de timp umane în suferință, amabil, că HIIT mult mai repede decât puteți face acest lucru: de obicei 50-60 de minute în loc de 20 de minute. http://okenmalmar.info/

Cine nu este familiarizat cu interval de formare profesională, că eu sunt sigur că va decora ochii, dar, din păcate, nu este o întrebare atât de simplă, ceea ce-este vorba: hiit este una dintre cele mai periculoase antrenament.

Haideți să vedem ce este: antrenament este mai rapidă (de exemplu, un număr mare de impulsuri) și lent (scăzută frecvența pulsului) mișcări de rotație. Toate ordinare exerciții de aerobic pot fi executate într-o astfel de formă.

Să vedem acum, executând exemplu: 5 minute de warm-up jogging cu deschidem, apoi 1 minut-sprint (alerg, ca dimensiune țeavă), 1 minut de lent jogging urmat. Două minute sesiuni se repetă de încă patru ori (sprint-jogging-sprint-трусца…și astfel, în total, 5 minute de sprint, minut va anula pista de cu). Apoi, se dovedește a fi, încă 5 minute de alergare, și gata.

Desigur, acesta este doar un exemplu: start sprint etape de cincisprezece minute, și, treptat, ca fitness-statutul, mai departe, de a ridica durata, sau putem face 5 in loc de 3 secțiunea sprint. Așa cum am scris mai sus, predarea de proba poate fi efectuată interval de o sală de gimnastică, ciclism, орбитрек.

Atenție! Deși pe rând este de numai 5 minute, noi mergem la toate perechile, dar intervalului de antrenament-acest lucru este foarte frustrant. Etapele de sprint, dureri musculare, arde, acest tip de antrenament este foarte stresant pentru organism.

Cu HIIT adepți prin urmare, el a susținut că pentru a arde de grăsime mai eficient decât lung, monoton transport: în timp ce în ultimul calorii doar in timpul antrenamentului “arde”, după un interval de antrenament de ore de rotații ale organizației, care rezultă în mai mult ai nevoie de energie organismului, cu atât mai multe calorii puteți utiliza lor.

Intervalele de alternativă cardio

Eu propun ca ambele tipuri de training-uri folosim, dacă scopul nostru este de grăsime, că avem o reducere, dar intervalului de antrenament de 3 săptămâni-mai mult nu până la capăt!

Este posibil ca doar 4 minute de antrenament? Da, cele mai recente de fitness mania. Tabata este de mare intensitate interval de formare. Tabata aka antrenament hiit este foarte popular, și este un motiv bun. Este interesant și surprinzător, ca o varietate de exerciții cu timpul scurt cât poate produce rezultate uimitoare.

Mai mult și mai mult un centru de fitness, puteți efectua interval de antrenament, ca o banda de alergat sau bicicleta exercițiu, sau bicicleta eliptica. Fiecare cu echipamente cardiovasculare, în special de interval de formare, care este proiectat pentru funcții cu care sunt echipate. Tabata este diferit de doar patru minute, dar spectaculoase rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *