Eficiente bază de slăbire

Asta înseamnă că, Tabata este exact? Tabata nevoie de 4 minute, de mare intensitate interval de formare profesională, în care două subiecte diferite se întrepătrund reciproc: 20 de secunde cu 10 secunde pauza. Acest ciclu de opt ori, astfel încât doar 4 minute de antrenament.

Tabata antrenament cu stopperem în mână

Oamenii de știință de la universitatea și colegiul american de medicina sportiva au efectuat recent un studiu, pe bază de aproximativ 14 de calorii pe minut, iar aceasta este în valoare de mai mult, acest lucru este de exercitii aerobe si anaerobe procesele energetice în plan, precum și ore de antrenament cardio de intensitate moderată.

Cum se face tabata? Tabata antrenament-este de maximă forță și o intensitate de care aveți nevoie, în timp de 20 de secunde păstrează (după o perioadă de repaus, de renaștere ar trebui să fie).

Repetați în total de opt ori, dar în general toată Tabata antrenament. Antrenament de la noi nu au nevoie de un fel de dispozitive sau echipamente, putem antrena doar propria greutate a corpului. Sau încercați , box sau echipamente cardiovasculare. Hai sa fim inventivi!

De ce avem nevoie de un astfel de curs? Singurul lucru care Tabata antrenament de noi într-adevăr nevoie de un Cronometru sau cronometru. Foarte multe opțiuni la dispoziția noastră, decât, să zicem, computer Tabata Timer sau un simplu cronometru sau de a descărca o aplicație de pe smartphone.

În plus față de o mulțime de timp pentru a menține un astfel de antrenament, nu de multe calorii vei arde, și acest efect rămâne întreaga zi. Dacă sunteți gata pentru un maxim de intensitate, adica într-un timp scurt, să vă eliberați de toate, Tabata, dintotdeauna.

Dacă aveți orice întrebări, hiit antrenament, atunci vino la noi la sala de sport și să ceară unui specialist de utilizator final, care este la dispoziția dumneavoastră!
Antrenament de ardere a grasimilor sau “tonul” este un subiect foarte popular pentru formator de a comunica cu roți, astfel ca de cele mai multe întoarse capul, “dar este bine să fie un pic mai gras.”

Și nu am nevoie de un constructor de corp, al cărui obiectiv este de estetica. Antrenorii nivel de hobby, în general, este interesată în faptul că “arata mai bine”, și a stabilit, foarte lizibile și vizibile, liber de grăsime, masa musculara. Nu mai vorbim de toate (video)sport care categorii de greutate concurează, mult depinde de cât de mult de grăsime, puteți scăpa de, Și cât de mult timp, estetica, sau nu.

Ceea ce face, că se poate porni și de ardere a grasimilor ?


Așa că problema este întotdeauna la suprafață, ca și toate ilyennél, mult mai bine, și mai rău, o decizie sau o sugestie acolo.

Nu mai vorbim de câteva zeci de ani în urmă, deoarece au fost infirmate de rezultatele științifice de informare a publicului se află în și dogme în piatră de informații care induc în eroare, și că, poate, chiar mai rău: aproximativ jumătate.

Acum vom încerca și de a structura un subiect și să prezinte aceste reguli în direcția cea bună, care este modernă de cercetare respectă și up-to-date de învățare cu mare succes se aplică în sportivii profesioniști, cât și pentru antrenori hobby-uri.

Principiul este simplu, dar, de asemenea să respecte ei nu este atât de simplu, mai ales pentru cineva care are cu totul alte obiceiuri de a trăi în viața de zi cu zi: Mai mult calorii ai nevoie pentru a arde decât consum. Punct.

Acest fenomen se poate, – deficit de calorii. Deficitul de calorii este o stare, când într-o unitate de timp (de exemplu, prin intermediul a doua zi), zilnic de activitate fizică, există de mai multă energie decât suplimente. Aceasta este singura sănătos(!) și urmeze calea de pierderea de grăsime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *